Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aksel Hennie regisserte Grand Island

Se musikkvideoen på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Se «Us Annexed» via Windows Media Player
 • Se «Us Annexed» via Quicktime.


  (Dagbladet.no): Grand Island fikk mye positiv omtale på årets Bylarm, og i disse dager er gutta aktuelle med albumet «Say No To Sin».

  Gir man ut plate må man også spille inn video, og på laget har gutta fått med seg skuespiller og regissør Aksel Hennie, kjent fra blant annet «Uno», som han også regisserte.

  Videoen til låta «Us Annexed» er Hennies musikkvideoregi-debut, og det var han som headhuntet bandet til oppgaven.

  - Jeg synes musikken til Grand Island er utrolig kul, og har lenge hatt en idé til en musikkvideo. Jeg pitchet videoideen for bandet, og spurte om de hadde noen låter som kunne passe til konseptet - «Us Annexed» var helt perfekt, fortalte Hennie til VG.

  Grand Island er oppkalt etter en ekstremt lite eksotisk by i Nebraska. Og gutta blander gjerne sørstatsrock, soul, bluegrass, country, disko og ska-elementer i en og samme låt.

  - Vi har vokst opp med mountain music, bluegrass og folk. Foreldrene våre sang i kor og vi hadde tilgang på instrumenter hjemme, sa Grand Islands Pål Gustavsen (29) til Dagbladet FREDAG.

 • Se «Us Annexed» via Windows Media Player
 • Se «Us Annexed» via Quicktime.
GRAND ISLAND: Grand Island blander gjerne sørstatsrock, soul, bluegrass, country, disko og ska-elementer i en og samme låt. Her spiller de på årets Quart-festival. Foto: ANDERS GRØNNEBERG
GRAND ISLAND: Grand Island blander gjerne sørstatsrock, soul, bluegrass, country, disko og ska-elementer i en og samme låt. Her spiller de på årets Quart-festival. Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer