Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aktuell som Queen-vokalist

Jan Werner Danielsen bekrefter at han er aktuell til å ta over som ny vokalist etter avdøde Freddie Mercury. 23-åringen er forespurt av folkene bak Queen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettstedet Jetzet.com bringer nyheten om Jan Werners mulige Queen-framtid.

- Jeg kan bekrefte at det har vært snakket om, men ingenting er avklart ennå, uttaler Danielsen via sin personlige assistent.

- Det har ikke vært direkte kontakt mellom Queen og Jan Werner, men han har mottatt en forespørsel, sier assistent Stine Myrholen til Jetzet.com.

Etter at Freddy Mercury døde av AIDS i 1991, har flere artister opptrådt som gjestevokalister i det verdenskjente bandet. Annie Lennox, George Michael, David Bowie og boybandet Five har alle frontet Queen. I sommer lanserte Robbie Williams seg selv som kandidat - uten at det har blitt noe utav det.

Bandmedlemmene har hele tiden sagt at ingen kan erstatte Freddie, men at de er åpne for en ny vokalist. Det har aldri vært på tale å oppløse bandet, skriver Jetzet.com.

23-åringen fra Odalen viste gode rocke-takter da han framførte Dios «Last in Line» på Åpen Post i fjor.

ORIGINALEN: Freddy Mercury er død, tar Jan Werner over?