Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Akustiske frihetsrockere

Et halvakustisk The soundtrack of our lives gjester Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

The soundtrack of our lives frihetsrockerne som braket inn på scenen med debuten «Welcome to the Infant Freebase» i 1996.

Kombinasjonen av resirkulert rock ispedd eget uttrykk og knall-låter fenget over hele fjøla, og er i dag en en skandinavisk rockeklassisker. Gøteborgbandets siste album ut, er årets «Behind the Music»:

- Dette er lydsporet for gråt, elskov, eksistensielle samtaler og utagerende festing, skrev vi her Dagbladet og kastet terning fem.

Beavis og Butthead

Bak musikken finner vi seks menn fra Gøteborg som har finni seg sjæl.

- Det virker som vi alle har blitt bedre mennesker nå. Før var vi ironiske hele tiden og kunne ikke føre en normal samtale. Det var som Beavis og Butthead, sa bandets gitarist Ian Person til den svenske avisa Aftonbladet.

Ganske mange riff

TSOOL er monsterturnerere. De siste to åra har de turnert nesten nonstop.

- Det blir ganske mange riff, fortalte Person til Dagbladet.

I kveld gjester bandet klubben So What i Oslo. I morgen står Bergens Garage for tur. De to klubbene er blant fem utvalgte der TSOOL gir halvakustiske sett med låter fra hele diskografien. I den forbindelse har bandet en beskjed til oss:

- Missa inte.

Hele Norges coronakart