Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Al Pacino spiller mot animasjon

I sin neste film blir Al Pacinos motspiller en CGI-generert dataeffekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andrew Niccol, regissøren bak «The Truman Show» tar Hollywood i en helt ny retning i sin neste film, «Simone», skriver The Hollywood Reporter. Den kvinnelige hovedrollen blir ikke en skuespiller av kjøtt og blod, men skal skapes ved hjelp av Computer Generated Images (CGI).

Skuespillerinnen skal spille mot ingen ringere enn Al Pacino. Filmen handler om hvordan en filmstjerne blir skapt og hvordan stjernestatusen forandrer livet hennes totalt.

Niccol satt gjennom en rekke auditions hvor mange av Hollywoods unge og talentfulle skuespillere deltok, men han var misfornøyd. Han fant ingen skuespiller som var helt riktig for rollen. Litt tidligere hadde regissøren blitt dypt imponert over Sonys nye filmprosjekt; «Final Fantasy: The Movie».

Filmen er basert på dataspillet ved samme navn og kan skryte av utrolig virkelighetsnære CGI-effekter skapt av Jun Aida's Honolulu-baserte Square USA.

Ansiktene i CGI-filmen er så detaljrike at de nesten kan tas for å være ekte. Niccol bestemte seg dermed for å inkorporere CGI-effekter i sin egen film. Dermed kan det svirke som om Jessica Rabbitt, hittil verdens mest sexy dataanimerte filmkarakter, kan få en seriøs konkurrent.

FINAL FANTASY: Nei, hun er ikke levende.