«Alan Wake» kan bli en tv-serie på ordentlig

Vi har snakket med mannen bak spillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no): På årets E3-messe i Los Angeles i juni viste det finske spillselskapet Remedy fram scener fra sitt kommende actionspill «Alan Wake», som har vært holdt svært hemmelig siden det ble vist fram i 2005 og 2006.

Det vi fikk se under en privat demonstrasjon av spillet på E3-messen, viste at Remedy ikke har tatt det med ro i tiden bak lukkede dører.

Demoen, som fortsatte der spillscenen som ble vist fra scenen på Microsofts pressekonferanse, var fullspekket med lovende action og interessante spillmessige vrier.

- Et kjærlighetsarbeidEtter spillseansen møtte vi finske Sam Lake, som leder utviklingen av «Alan Wake» til en uformell prat. Vi fikk stilt noen spørsmål om det vi nettopp hadde sett, og hva som hadde foregått med Remedy siden de begynte utviklingen av spillet.

- Hva har skjedd disse årene, har dere jobbet med «Alan Wake» hele tiden?

- Ja, det har vi. Remedy er et lite team, sammenlignet med andre som jobber på tilsvarende store spill. Vi er ikke en fabrikk som spyr ut tittel etter tittel. Dette er et kjærlighetsarbeid, der vi tar oss tid til å drive research, utvikle egne spillmotorer og utvikle nye prototyper, sier Sam Lake til Dagbladet.no, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer