Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alarmprisen legges ned

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Synd at alternative priser (selv om mange kanskje mener at også Alarm er kommersiell) ikke klarer å overleve. På den andre siden så er Norge et lite land med få gode artister. Så kanskje vi ikke trenger to priser? Men heller Alarm enn Spellemannsprisen.

Wilma

«Fullstendig enig med deg. Alarm er mer spennende enn spellemann!

Azitro«Buhu. Å nei, dette var jo virkelig «dumt».

Rikard«Det er faktisk forferdelig trist at prisen legges ned. Den hadde mye godt for seg. På den positive siden har faktisk den før så ubrukelige Spellemannsprisen skjerpet seg ganske mange hakk, som følge av konkurransen med Alarm. Det finnes kanskje et ørlite håp om at Spellemannsprisen ikke automatisk spretter tilbake til gamle synder. I så tilfelle vil Alarm ha hatt en virkelig stor nytteverdi for norsk musikk.

Tollef«Takk til sponsorene som la ned tullet. Orker ikke mer Ane Brun, Madrugada og syngedamer på M...

Rock«Hvis det skal bli sånn at prisen går til de artistene som får åtti ganger mer spilletid enn alle andre på P3 uansett så blir den jo bare enda et ledd i bransjemaskinens forsøk på å styre musikken og dermed helt verdiløs for min del.

Bro«Hvem vil vel vinne alarmprisen etter Ida Maria fikk en...

Manager«Jeg vil! Jeg vil! Pick me pick me!!!

Egon Olsen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!