Aldri før har det vært så enkelt å høre på lydbøker

Vi prøvekjører den nye lydbok-appen.

NY APP: Ordflyt er Cappelen Damms streaming- og nedlastningstjeneste for lydbøker. Denne uka lanserte de en ny app, som gjør det enklere å lytte til lydbøker på mobil og iPod.
NY APP: Ordflyt er Cappelen Damms streaming- og nedlastningstjeneste for lydbøker. Denne uka lanserte de en ny app, som gjør det enklere å lytte til lydbøker på mobil og iPod. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag denne uka lanserte Cappelen Damm en app som skal gjøre det langt enklere å lytte til lydbøker på mobilen, enten det er en iPhone eller en Android-telefon.

Sammen med Aspiro Music, som også står bak musikktjenesten Wimp, har de laget streamingtjenesten Ordflyt: En lydboktjeneste laget over lignende lest som Spotify og Wimp.

Her kan du både streame og laste ned norskspråklige lydbøker til nedsatte priser, i mange tilfeller helt gratis. Det vurderes å innføre en abonnementsordning, men inntil videre betaler du som hovedregel stykkpris for enkelttitler

Lydbøkene koster alt fra rundt femtilappen for eldre bøker, til opp mot 400 kroner. De fleste bøkene ligger imidlertid i sjiktet 200-250 kroner, noe mindre for barnebøkene.

Velkommen tjeneste Vi har testet tjenesten, og både latt oss fascinere og irritere. Hittil har det ikke eksistert noen lettvinte måter å kjøpe norske ebøker til mobil eller iPod, så tjenesten i seg selv er velkommen.

Å høre på lydbøker på farta har tradisjonelt vært et herk. Ikke alle ønsker å drasse med seg 20 cd-plater, eller tyr til det vesle utvalget av digibok-utgivelser som krever at du kjøper en egen dings for hver lydbok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.