Aldri mer Bridget Jones

Renee Zellweger sier blankt nei til å lage en oppfølger til «Bridget Jones». Les siste nytt fra film fronten.

Innspillingen av «Bridget Jones Dagbok» har ikke fristet til gjentakelse for amerikansk-norske Renee Zellweger. Hun har sagt blankt nei til å lage en oppfølger, skriver FilmUnlimited.

- Jeg er så feit

31 årige Zellweger hatet å måtte legge på seg for rollen som nevrotiske Bridget Jones. Innspillingen krevde at hun måtte røyke og legge på seg en rekke kilo. Ikke var hun spesielt glad i London heller.

- Det var det at jeg ikke fikk lov til å trene som tok knekken på meg. Jeg våknet til en kald og mørk London morgen, sto foran speilet og sa til meg selv: Gud så feit jeg er, sier Renee Zellweger.

Men ingen kan si at Zellweger ikke gikk inn for rollen med stor lyst. Hun jobbet i Picador Publishiong for å lære seg forlagsbransjen og spiste hamburgere og pizza til frokost, middag og kveld for å legge på seg, men hun gjør det ikke igjen.

For de som har lest Bridget Jones vet jo at hun er lettere bevrotisk, hysterisk opptatt av sin egen vekt og mangel på attraktive kjærester. Mange var ovverasket da Zellweger landet rollen som Bridget over mer sannsynlige og britiske valg som Kate Winslet og Helena Bonham Carter. Filmen har premiere i april.

Full Monty for George Clooney

George Clooney har takket ja til en rolle i «Welcome to Collinwood», som mange har kalt den amerikanske versjonen av «The Full Monty».

George Clooneys neste jobb skulle vært i Bryan Singers «Confessions of a Dangerous Mind», men dette prosjektet har kollapset på grun av finansielle problemer og foreløpig lagt på is.

Dermed drar Clooney til «Collinwood», en komedie basert på et manus av Anthony og Joe Russo og handler om en gjeng med arbeiderklasse menn i Cleveland som forsøker å rane en pantesjappe. Clooney skal spille Jerzey, en ekspert som forsøker å lære dem å åpne safer.

Sam Rockwell, Isaiah Washington, Luis Guzman og Jennifer Espositio skal også spille i filmen. Om Clooney har tenkt å ta av seg klærne er heller tvilsomt.

Fra «The Cell» til Shakespeare

Tarsem Singh sto bak den groteske horrorfilmen «The Cell» med Jennifer Lopez. Kritikken mot filmen var at historien var litt tynn, men nå har Singh planer om å ta igjen. Mannen planlegger en ny filmatisering av evigubge William Shakespeares «Hamlet».

Men det er ikke snakk om hvilken som helst filmatisering. «Aditya» blir den indiske versjonen av «Hamlet» med store indiske filmstjerner i rollene. Filmen skal innspilles i India, mens tilleggsbildene tas opp i England.

Kanskje ikke noe for Shakespeare-purister, men hvem vet?

Siste sjanse for Stones instinkter

Sharon Stone har ikke gitt opp å få laget «Basic Instinct 2» på tross av at to regissører har trukket seg og at produsentene har problemer med å finne en mannlig motspiller etter at Robert Downey Jr. takket nei til Stone.

Sharon tone fikk overtalt John McTiernan («Die Hard») til å overta registolen etter at David Cronenberg gikk i sinne.

Mannen som er aktuell nå er Benjamin Bratt, kjæresten til Julia Roberts. Han har hatt et møte med McTiernen for å diskutere rollen skriver Popcorn. Sener i uka skal han møte divaen selv for å se om han passerer. Hvis det ikke oppstår kjemi mellom de to, så er det stor sannsynlighet for at hele prosjektet legges på is.

Dersom møte med Stone går bra skal Banjamin Bratt spille en ung ambisiøs psykiater som blir involvert med Catherine Tremmell (Stone) som fortsatt ikke har lagt fra seg isøka.

Foto: SCANPIX
TARSEM instruerer Jennifer Lopez i «The Cell»Foto: IMDB
BRATT bra nok for Stone?Foto: IMDB