Aldri mer «svigermors drøm»

LOS ANGELES (Dagbladet): Hugh Grant (41) er lei av å være «svigermors drøm» på film. Dessuten sliter han med å se seg sjøl på lerettet, og nå vil han heller selv regissere og skrive. Dagbladet har møtt Hugh Grant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg blir svært stresset av å se meg selv i en film. Jeg synes det er direkte ubehagelig, sier Hugh Grant da vi spør ham om han likte det endelig resultatet av filmatiseringen av «Bridget Jones' dagbok».

- Du føler bare at alt du har gjort er feil, ikke bra nok. Og så blir du irritert på regissøren og produsenten - og lurer på hvorfor de kuttet den bra scena framfor den dårlige. Det er forbasket slitsomt.

Svett

- Forresten; kan vi sette på airconditionen? spør Grant med britisk høfflighet, og reiser seg og skrur på ventilasjonssystemet før noen av oss har rukket å svare at det er selvsagt ikke noe problem. Han blir svett av å snakke om seg sjøl. Det vises også på hans enkle mørke t-skjorte. Det hjelper neppe heller at vi møtes bare noen få hundre meter fra der Grant plukket opp den prostituerte Divine Brown - og ble stemplet som en av Hollywoods største horebukker i 1995. Men det er historie og ingen vil rippe opp i skandalen, som nok også vil sette en nokså brå stopper for vår tilmålte audiens. Selv om kanskje Grant sitter å frykter nettopp det. Han innrømmer at han fortsatt har et litt anstrengt forhold til pressen, og da vi spør ham hvilket forhold han i dag har til britisk presse svarer han med dårlig skjult smil: - Sånn medium.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer