- Aldri mer «X-Files»

LOS ANGELES (Dagbladet): Filmaktuelle David Duchovny (41) er ferdig som spesialagent Mulder i «X-Files», men han er langt ifra ferdig med det overnaturlige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter åtte år som spesialagent i den populære tv-serien er det ubønnhørlig slutt for David Duchovny - og kompanjong Gillian Anderson, som har hatt jerngrep på et stort publikum i rollene som FBI-spesialagentene Mulder og Scully.

- Jeg savner mange av folkene i serien, men etter åtte år i den samme rollen er det over. Da det var et godt show, var det bra. Men jeg er helt ferdig med «X-Files» nå, ser det ikke engang på fjernsynet hvis jeg er i zappe-form. Jeg ser framover, skriver på noen egne prosjekter og forsøker å finne roller så langt vekk fra spesialagent Mulder som overhodet mulig, sier Duchovny.

Sommerlett

Dagbladet har møtt skuespilleren i Los Angeles for å snakke om komedien «Evolution», som hadde norsk premiere fredag. Men han har greid å komme seg vekk fra det overnaturlige, som Gillian Anderson gjorde med «Gledens hus».

«Evolution» er en sommerlett komedie med en god dose spesialeffekteri regissert av Ivan Reitman, som du kanskje husker fra ymse Arnold Schwarzenegger-filmer og ikke minst fra «Ghostbusters».

Filmen er spunnet rundt historien om en meteor som bærer en utenomjordisk livsform som skaper liv og røre når den lander i en liten ørkenby i Arizona. Duchovny spiller Dr. Ira Kane, en forsker som mistet jobben sin i forsvaret, men som tar saken i sine egne hender sammen med sin smågærne kollega, spilt av komikeren Orlando Jones.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer