Tore Halvorsen:

- Aldri vært med på verre

Tidligere Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen fikk tydelige skader i «den styggeste trafikksituasjonen» han har vært borti. - Hvis jeg ikke gjør noe nå, blir det en dødsulykke her, tenkte han.

HELDIG: Tore Halvorsen fikk flere kutt i ansiktet da sideruta på bilen hans knuste. At det ikke gikk verre er «hell i uhell», mener musikklegenden selv. Foto: Privat
HELDIG: Tore Halvorsen fikk flere kutt i ansiktet da sideruta på bilen hans knuste. At det ikke gikk verre er «hell i uhell», mener musikklegenden selv. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tore Halvorsen er for de fleste best kjent fra tiden som vokalist i dansebandet Ole Ivars. I 30 år turnerte han med det som antakelig er den best kjente gruppa innenfor sjangeren på norsk jord.

I den tida, og i tida etter, har det blitt mange timer på landeveien for den folkekjære artisten - men fredag den 7. januar, på riksvei 3 i nærheten av Elverum, opplevde han det han selv beskriver som sin verste erfaring på en bilvei noensinne:

- Jeg har aldri vert med på verre. Det er absolutt den styggeste trafikksituasjonen jeg har vært borti, sier Halvorsen bestemt til Dagbladet.

Kom i veien for hyttetur

Hendelsen fant sted da Halvorsen og en kompis var på vei opp til Østerdalen for å dra på hyttetur:

- Jeg og en kompis skulle møte en tredje kompis - vi skulle på hyttetur rett og slett. Det ble jo litt utsatt da, så når vi dukka opp dagen etter så spurte kompisen vår: «Hvorfor kom du ikke i går?» og jeg måtte svare at: «Nei, det kom noe i veien - bokstavelig talt» forteller Halvorsen til Dagbladet.

Hvitt lerret

Avisa Østlendingen omtalte hendelsen først. Det som kom i veien for hytteturen var, ifølge Halvorsen, en nedsnødd lastebil uten synlige baklys.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.