- Aldri vært så mye drama

Christer Falck lover tynig for femte år på rad.

Christer Falck og TV3 har premiere på Robinsonekspedisjonen» i kveld. Falck har satt deltakerne på harde, sjuke prøver. - For meg er «Robinson» helt super. Jeg bare leker. Dagens jobb tar en time. Resten er bare moro, gliser Falck. Han har fått sans for Malaysia, bor godt, har tilgang til rikelig med mat og drikke og lever et annet liv enn de stakkars 19 deltakerne.

I fjor hadde programmet i snitt rundt 350000 seere. Det er lavere enn tidligere år.

- Det har gått litt ned fra år til år, men jeg har et helt avslappet forhold til seertallene. Jeg har fast lønn! Men TV3 er nok opptatt av tallene, vedgår Falck, en gang kjent som «riksklysa». Det stemplet fikk han da han sjøl vant første runde.

- Men siden du hadde så mye fritid, ble det kjedelig?

- Jeg brukte tida til å lage quiz'er. Så fikk de andre bryne seg på spørsmålene. Det er morsommere å teste ut de andre enn å være med sjøl. Ellers ville jeg forsikret meg om at jeg var med på det mest skarpskodde laget, sier Falck. Han hater å tape.

- Dramatikken uteble ikke i år, heller?

- Det var ingen som holdt på å omkomme, men som alltid er det noen som blir bitt av dyr man ikke bør bli bitt av. Legeutrykninger og styr. Aldri har det vært mer drama enn i år.

Selv liker han best å velge ut deltakerne.

- Vi kjører dem igjennom utrolig fæle tester. Får dem til å dumme seg ut. Og de gjør det, uten å rødme. Da får man plass i programmet! Folk bør se på «Robinson» i år også. Et par litt daue episoder først, så starter moroa...