Filmanmeldelse: «Fast and Furious 9»

Aldri vært villere

Fansen får mye å glede seg over når Justin Lin gjør comeback som «Fast & Furious»-regissør.

FAST AND FURIOUS: Vin Diesel er tilbake i den niende FF-filmen, som ifølge anmelderen er spektakulært actionfylt. Se traileren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Paul Walker, skuespiller i den vilt populære «Fast and the Furious»-filmserien døde, var reaksjonene sterke, også her i Norge. I Kristiansand, Bergen og Oslo møtte for eksempel flere hundre opp for en markering og påfølgende bilkortesje.

Hva du hadde svart om du ble bedt om å bli med, sier mye om hvorvidt den niende filmen i serien er noe for deg. Du bør være ganske stor fan av raske biler, sterke menn og action for å ha hengt med siden den første FF-filmen hadde premiere i 2001.

Det betyr ikke at du trenger å huske alt som har skjedd tidligere i serien for å få glede av årets «F9». Tvert imot. Det eneste du trenger er å gjøre som menneskene i kortesjen: La fornuften ligge og la deg rive med av følelser. Og om ikke det egentlig er den beste innstillingen når du skal se film, vet jeg ærlig talt ikke hva som er det.

Justin Lin er tilbake

Siden debuten har «FF»-serien gått fra å handle mye om bil til å bli til stadig mer eskalerende og ville actionfilmer, fremdeles ispedd bilkjøring. Med «F9» er regissør Justin Lin tilbake igjen for første gang siden «Fast & Furious 6», det samme er hans kjærlighet til spektakulære actionscener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer