Alec Baldwin sa at han ikke visste at Nikki Reed var under seksuell lavalder. Nå kommer det fram nye opplysninger

Spilte inn pikante scener i «Mini’s First Time».

LYVER HAN?: Visste Alec Baldwin at den unge Nikki Reed var under den seksuelle lavalderen da de spilte inn «Mini’s First Time» i 2006? I sine memoarer hevder Hollywood-skuespilleren at han ikke visste, men det kaller produset Dana Brunetti for løgn. Foto: Skjermdump
LYVER HAN?: Visste Alec Baldwin at den unge Nikki Reed var under den seksuelle lavalderen da de spilte inn «Mini’s First Time» i 2006? I sine memoarer hevder Hollywood-skuespilleren at han ikke visste, men det kaller produset Dana Brunetti for løgn. Foto: Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alec Baldwin blir beskyldt for å lyve i sin memoarbok, «Nevertheless», der han blant annet forteller om innspillingen av filmen «Mini’s First Time».

Boka ble lansert denne uka.

I filmen spiller han mot tenåringsjenta Nikki Reed. I boka hevder han at han ikke visste at hun var under den seksuelle lavalderen, som er 18 år i California, da innspillingen fant sted, skriver Huffington Post.

Ble rasende

Nikki Reed, som da var 16 år, spiller i filmen en ungdomsskolejente som kjeder seg og som spriter opp tilværelsen med å sjekke ut sin seksualitet. En av dem hun forsøker seg på, er Baldwin, som spiller stefaren hennes i filmen.

«Jeg var førtisju år, og det falt meg aldri inn å spørre hvor gammel Nikki Reed var».

«Da jeg fant ut av dette - etter at filmen var ferdig innspilt, ble jeg rasende på produsenten», skriver Hollywood-skuespilleren i boka.

Hevder Baldwin lyver

Hollywood-produsent Dana Brunetti hevder at Alec Baldwin visste at Nikki Reed var mindreårige da de filmet «Mini’s First Time» i 2006.

Dana Brunetti er en av produsentene bak «House of Cards», «The Social Network» og «Fifty Shades of Grey».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer