Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aleksander With

Sammenliknet med tidligere «Idol»-vinnere har Aleksander With fått nesten to ekstra måneder for å pusse på albumdebuten sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Det virker ikke mye, men tida har blitt brukt fornuftig. Resultatet er en mer gjennomført plate. I stedet for å shoppe én låt her og én der, har With selv vært med på å skrive ni av de elleve sporene i samarbeid med teamet Your Favourite Music, som også har produsert hele sulamitten.

Radiovennlig polish

Albumet har dermed fått en følelse av kontinuitet og helhet, selv om uttrykket ikke er mer enn en kalkulert syntese av Andreas Johnson, Erik Faber og andre glatte guttunger med episke refrenger og en P4-vennlig dose edge . Den nye singelen «The Other Side» er godt håndverk, men gjør ikke varig inntrykk på et album der alt er skodd over samme lest.

Mangler identitet

«Coming Home» er ingen hastverksutgivelse, men bærer desto mer preg av å være et strømlinjeformet produkt satt sammen av folk som vet hva de driver med. Aleksander kommer ikke dårlig fra det, han spiller piano og synger upåklagelig. Med flere år på baken og sikrere grep om egen identitet, kan han komme til å gjøre det stort. Men dette blir - for å si det med bonusen, vinnerlåten fra årets «Idol» - nærmest litt for perfekt til å gripe lytteren.