Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Alene hjemme»-Kevins aller største nemesis har våknet fra sin 25-årige dvale

Skurken svarer på truende video.

- GUTTUNGEN ER TILBAKE: «Alene hjemme»-banditten «Marv» responderer på Kevin McCallisters siste video, et klipp fra serien DRYVRS, som nylig ble lagt ut på internett. Foto: Skjermdump
- GUTTUNGEN ER TILBAKE: «Alene hjemme»-banditten «Marv» responderer på Kevin McCallisters siste video, et klipp fra serien DRYVRS, som nylig ble lagt ut på internett. Foto: Skjermdump Vis mer

(Dagbladet): 90-tallsklassikerne «Alene hjemme», filmene med lille Kevin McCallister som blir forlatt av familien, er et must å se for mange i jula.

Rett før jula slo til i år dukket det plutselig opp nye levende bilder med Macaulay Culkin i rollen som Kevin.

Videoen er laget til en ny web-TV-serie, DRYVRS, og flere enn 26 millioner har sett Culkins comeback etter at episoden ble lagt ut på YouTube.

Tar igjen Videoen skal være en voksen-versjon av «Alene hjemme» der en tydelig irritert Kevin bærer nag til familien etter at de glemte han hjemme som barn.

I episoden får Kevin vist gamle triks når en raner prøver å true Kevin og broren Jack ut av bilen med en pistol. En voksen versjon av Kevin får deretter utløp for sin aggresjon ved å torturere raneren.

One of my favorite scenes from Home Alone 2 is when I get electrocuted at the water spigots. The reason it is so dear to...

Posted by Daniel Stern on 22. desember 2015

Videoen har nå fått Kevins aller største nemesis til å våkne fra sin 25-årige dvale.

- Nei, han er tilbake!, roper skuespiller Daniel Stern, som spiller «Alene hjemme»-skurken Marv i en ny video som han har kalt «Vannbanditene kommer tilbake og reagerer på Kevin McCallisters truende video».

Home Alone Wet Bandit Resurfaces and Responds to Kevin McCallister?s Threatening Video.  Merry Christmas Ya Filthy Animals!

Posted by Daniel Stern on 24. desember 2015

Stern, som i filmen spilte en av de to «Vannbanditene», ser seg skrekkslagen rundt i et mørkt rom og ber sin partner-in-crime Harry (spilt av Joe Pesci) å redde ham før det er for seint.

Har betydd mye Videoen ble lastet opp på YouTube denne uka.

Den kommer som siste av en rekke poster Stern har lagt ut på nett og egen Facebook-side de siste dagene. I de nye postene hyller han «Alene hjemme»-serien og røper flere hemmeligheter om det han kaller «den uforklarlige fenomenet» filmene har blitt.

Holy Moley it's only 4 days until Christmas! .... so I figured why not pull a few out of the personal collection to...

Posted by Daniel Stern on 21. desember 2015

- Det er uforståelig for meg hvorfor filmene har blitt så populære. Men uansett hva årsaken er, har filmens innvirkning på livet mitt vært den største velsignelse jeg noensinne kunne ha forestilt seg, skriver han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media