Alenejul for Grinchen

Det ser ut som at Jim Carrey må feire jul alene. Det er slutt med kjæresten Renée Zellweger. Kristen Dunst blir fanget i Edderkoppensnett. Les siste nytt fra filmens verden.

Jim Carrey (38) og Renée Zellweger (31) møttes under innspillingen av «Jeg, Meg og Irene». De har holdt sammen i over ett år, men nå se det ut til å være slutt, sier agentene til de to stjernen til E!Online.

Under filminnspillingen Carrey falt for Zellweger ved første øyekast. Han måtte imidlertid kjempe for å vinne skjønnhetens gunst. De to ble ikke et par før innspillingen var avsluttet. Siden den gang har de holdt sammen.

Renée Zellweger er for tida opptatt med filminnspillingen av «Bridget Jones», mens Jim «Grinchen» Carrey må feire jul alene. KRISTEN DUNST, sist sett i «The Virgin Suicides», blir fanget i edderkoppens nett i den nye filmen om «Spiderman». Hun skal spille Mary Jane Watson. Tobey Maguire skal som kjent spille edderkoppen, mens erkeskurken, det grønne trollet, skal spilles av Willem Dafoe.MARK WAHLBERG har sagt ja til å spille i «The Truth about Charlie», som er en nyfilmatisering av Stanley Donens klassiske «Charade» med Cary Grant og Audrey Hepburn. Som Dagbladet.no meldte for et par uker siden, blir det Thandie Newtorn som skal overta rollen etter Audrey Hepburn.WILL SMITH og TOMMY LEE JONES har landet Hollywoods mest lukrative avtale i forbindelse med «Men in Black 2». De to stjernene er blitt tilbudt hele 50% av filmens overskudd. «MiB» hadde et overskudd på 500 millioner dollar, og det er ingenting som tyder på at oppfølgeren ikke skal bli like lønnsom.ROBERT DOWNEY JR har problemer. Etter at han på nytt ble tatt med narkotika, er det nå formelt tatt ut tiltale mot ham. Han er anmeldt for å være i besittelse av kokain og for å ha brukt stoffet. Hvert punkt har en minimum strafferamme på tre år.KRISTIN SCOTT-THOMAS skal spille hovedrollen i adaptasjonen av Stefan Zweig's roman «Twenty-Four Hours in the Life of a Woman». Hun skal spille en britisk enke som faller pladask for en sjarmerende fransk gambler. Ingrid Bergman gjorde denne rollen i en tv-film i 1961.FAMKE JANSSEN starter innspillingen av «Dont Say a Word» denne måneden. Her spiller hun kona til psykiateren Michael Douglas. Sammen må de kjempe for å få tilbake sin kidnappede datter. Famke er også aktuell i rollen som den kvinnelige drapsmaskinen i «Terminator 3»ANDY GARCIA blir med på stjernelaget til «Oceans Eleven» - gangsterfilmen om at stort juvelran i Las vegas. Med seg på laget har han Julia Robert, George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon.