Alexia Bohwims hemmelige prosjekt: - Fallhøyden er enorm

Nå vil forfatteren skape debatt med nytt nettsted.

- EKTE VESTKANTDAME: Alexia Bohwim har fått med seg kjendisfotograf Per Heimly til å ta bilder for den kommende nettsida. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
- EKTE VESTKANTDAME: Alexia Bohwim har fått med seg kjendisfotograf Per Heimly til å ta bilder for den kommende nettsida. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg kommer til å skrive mine egne meninger, uten filter. Når det er sagt så er jeg ikke ute etter å «ta» noen. 

Den frittalende forfatteren Alexia Bohwim (45) elsker å ha mange baller i lufta. Hun har gitt ut flere bøker. Hun er hovedobjekt for en dokumentarfilm. Nå står imidlertid et splitter nytt prosjekt på plakaten, nemlig et nettsted hvor hun selv vil fungere som skrivende redaktør.

- Jeg har jo en tendens til å skape debatt. Vi vil blant annet ta for oss kultur, sex, forbrukerstoff og politikk. Det er en side som tar for seg nyfeminisme. Den vil være sexy, provoserende og ærlig. 

- Gjør som jeg vil Nettsida, som Bohwim ikke vil avsløre navnet på riktig ennå, lanseres i februar. Hun forklarer at det er medieselskapet Fine Publishing som sendte henne en forespørsel. En forespørsel forfatteren ikke kunne takke nei til, ifølge henne selv.

- Forutsetningene mine for å ta denne jobben var at jeg fikk lov til å gjøre akkurat hva jeg ville, at jeg får siste ord. Noe av det som lokket meg var en ny plattform å kunne uttrykke seg på. Jeg vil nok klare å erte på meg noen feminister, og det vil nok være noen som ønsker å «redde meg fra meg selv». 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.