Ali slutter i blomsterbutikken

Ali har skaffa seg skikkelig arbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Robert «Ali» Stoltenberg har sagt ja til å bli en aktiv forkjemper for at Oslo skal bli «extra large» - en romsligere by fri for rasisme og fordommer. Tirsdag ble han utnevnt til OXLO-ambassadør.

Også ungdomsgruppen Young Immigrant TV ble utnevnt til OXLO-ambassadør - Oslo Extra Large.

OXLO er en langsiktig, holdningsskapende kampanje som ble igangsatt av Oslos ordfører, Per Ditlev-Simonsen (H). Målsettingen er å gjøre Oslo Extra Large - raus, romslig og med plass til mangfold.

Kampanjen er en del av kommunens tiltaksplan mot nazisme, rasisme og intoleranse, og er spesielt innrettet på barn og unge.

Robert Stoltenberg har med sin figur Ali i Borettslaget blitt et naturlig valg for kampanjen. Og han har ikke hatt motforestillinger mot å bli OXLO-kampanjens «høye beskytter og støttespiller».

Young Immigrant TV er et prosjektet rettet mot unge asylsøkere og flyktninger. For dem er målet å styrke de unges opplevelse av mestring gjennom ved å lære dem videoproduksjon. Blant annet har gruppen laget videoen Grønlandsmafiaen, som tar opp rasisme i Oslos gjengmiljø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer