Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alice Cooper kommer til Kvinesdal

Skal synge og spille golf.

(Dagbladet.no): I juli går Norway Rock Festival av stabelen i Kvinesdal i Vest-Agder for første gang. Festivalens store trekkplaster blir rockekongen Alice Cooper.

- Cooper er en legende som fortsatt har en enorm innflytelse. Han er et av rockens definitive referansepunkter og bidrar til å posisjonere Norway Rock Festival som en nasjonal arena for tungrock, sier festivalens pressesjef, Inga Woie, til Dagbladet.no.

Det var ikke bare festivalen som lokket Cooper til den lille sørlandsbygda. Kvinesdal har en av landets beste golfbaner, noe som virket forlokkende på rockestjernen.

- Han er lidenskapelig opptatt av golf, så når han forstod at han kunne kombinere jobben med golfspilling ble han lykkelig, sier Woie.

Nå håper hun å få i stand en golfturneering med Cooper og Turboneger-vokalist, Hank von Helvete, som også kommer til festivalen. Det er fra før kjent at de to er gjensidige beundrerer av hverandre.

- Det hadde vært noe, ler hun.

Foruten von Helvete og Cooper, kommer blant annet Dum Dum Boys, Stage Dolls, Helloween og Ronni le Tekrø.

I SOMMER: Alice Cooper står på scenen i Kvinesdal 11. juli i år. Foto: REUTERS/SCANPIX
I SOMMER: Alice Cooper står på scenen i Kvinesdal 11. juli i år. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
<B>ELSKER GOLF</B>: Nå skal Alice Cooper teste banen i Kvinesdal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media