Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alicia Keys til «Skavlan»

Verdensstjerna til talkshow-kongen i hans første London-sending.

I STUDIO:  Den verdenskjente artisten Alicia Keys blir i slutten av september å se i Fredrik Skavlans talkshow. Her opptrer hun under Nobelkonserten i Oslo i 2007.

Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
I STUDIO: Den verdenskjente artisten Alicia Keys blir i slutten av september å se i Fredrik Skavlans talkshow. Her opptrer hun under Nobelkonserten i Oslo i 2007. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Den verdenskjente artisten Alicia Keys gjester Fredrik Skavlan i hans talkshow den 28. september.

- Vi kan bekrefte at Alicia Keys er den første London-bookingen vi går ut med. Vi er veldig glade for å ha Keys i studio, og hun er et navn vi har ønsket oss lenge, sier presseansvarlig for «Skavlan», Karoline Berg, til Dagbladet.

Dette blir den første «Skavlan»-sendinga som spilles inn i BBCs studio i London.

Nytt album Keys skal bli intervjuet av talkshow-kongen, i tillegg til å framføre sin nye singel.

Keys nye album «Girl on fire» slippes den 23. november i Norge, det skriver Sony Music Norway i en pressemelding. Hennes debutalbum «Songs In A Minor» har solgt svimlende 30 millioner, og Keys har mottatt en rekke priser.

«Skavlan» sendes på både NRK1 og SVT1, og har på det meste hatt hele 3 054 000 seere.

Til London Sesongpremieren var på fredag, og gjester da var blant andre bandet The Killers og ABBA-legenden Bjørn Ulvaeus.

Enkelte av høstens program skal spilles inn i BBCs studio i London, og Skavlan sa nylig til den svenske avisa Expressen at samboeren Maria Bonnevie og deres nyfødte barn blir med på noen av turene til Storbritannia.

Skuespilleren og programlederen fikk sitt første barn i august.

- Ja, jeg lyktes i å overtale Maria til slutt. Det tar har tatt lang tid fordi hun har en jobb hvor det er vanskelig å bare bestemme seg for det. Men jeg tror ikke hun angrer. Maria er veldig lykkelig over hele situasjonen for å si det mildt, sa Skavlan til Expressen i forrige uke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media