Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alien Ant Farm

Fengende, men forutsigbar listerock

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: California-kvartetten Alien Ant Farm rocket seg såkalt alternativt inn på listene med en versjon av Michael Jacksons «Smooth Criminal», en låt som de såkalte alternative rockeungdommene tydelig elsket. Siden den gang har bandet turnert en haug og overlevd en alvorlig bussulykke der vokalist Dryden Mitchell brakk nakken. Så det er vel helt naturlig at Alien Ant Farm har roet de verste ungdomsnykkene og valgt en litt mer moden tilnærming til rocken på sistealbumet «truANT».

Hybridviljen er sterk hos disse fire gutta, med litt latinorytmer her og primalbrøling der. Men dette er først og fremst nu-metal med sterke pophooks og forutsigbare vendinger tvers igjennom. Hvordan noen kan sette merkelappen alternativt på dette, er helt uforståelig. Dette er markedstilpasset og ufarlig listerock, og akkurat det kan Alien Ant Farm bedre enn de fleste.