- All politikk i dag har kynisme i forsetet og økonomer i baksetet. Og verre skal det bli

Terje Dragseth (61) skriver språket bedre enn de fleste, men så er han da også Sørlandets subkontrabBassaksofon.

SUSER: Han er mannen som i fjor kom med suseren av ei diktsamling, «Jeg skriver språket», og før denne har han vært lyrikkens Lou Reed møter Mike Tyson siden debuten i 1980.
SUSER: Han er mannen som i fjor kom med suseren av ei diktsamling, «Jeg skriver språket», og før denne har han vært lyrikkens Lou Reed møter Mike Tyson siden debuten i 1980. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Terje Dragseth var i juni nok en gang en viktig røst under El Festival Internacional de Poesía de Medellín i Colombia. Han er mannen som i fjor kom med suseren av ei diktsamling, «Jeg skriver språket», og før denne har han vært lyrikkens Lou Reed møter Mike Tyson siden debuten i 1980.

Sørlendingen har også et band som synger kroppen hans elektrisk, og da har vi selvsagt ikke glemt «Bella Blu - håndbok for verdensrommet» og «Kvitekråkas song, eit gorrlaust makkverk». I Nordland har de sin trompet, Dragseth fra Sørlandet er bibelbeltets finstemte, og samtidig, herlig ustemte subkontrabassaksofon.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer