- All politikk i dag har kynisme i forsetet og økonomer i baksetet. Og verre skal det bli

Terje Dragseth (61) skriver språket bedre enn de fleste, men så er han da også Sørlandets subkontrabBassaksofon.

SUSER: Han er mannen som i fjor kom med suseren av ei diktsamling, «Jeg skriver språket», og før denne har han vært lyrikkens Lou Reed møter Mike Tyson siden debuten i 1980.
SUSER: Han er mannen som i fjor kom med suseren av ei diktsamling, «Jeg skriver språket», og før denne har han vært lyrikkens Lou Reed møter Mike Tyson siden debuten i 1980. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Terje Dragseth var i juni nok en gang en viktig røst under El Festival Internacional de Poesía de Medellín i Colombia. Han er mannen som i fjor kom med suseren av ei diktsamling, «Jeg skriver språket», og før denne har han vært lyrikkens Lou Reed møter Mike Tyson siden debuten i 1980.

Sørlendingen har også et band som synger kroppen hans elektrisk, og da har vi selvsagt ikke glemt «Bella Blu - håndbok for verdensrommet» og «Kvitekråkas song, eit gorrlaust makkverk». I Nordland har de sin trompet, Dragseth fra Sørlandet er bibelbeltets finstemte, og samtidig, herlig ustemte subkontrabassaksofon.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer