All verdens pupper kan ikke redde dette spillet

Nye «Larry» er en dårlig vits.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EN AV TIDENES mest kjente spillfigurer er Larry Laffer, hovedpersonen i de mange «Leisure Suit Larry»-eventyrspillene som var å finne på de fleste hjemme-pcer fra slutten av 80-tallet og hos mange helt fram til i dag.

Å følge den ensomme, middelaldrende Larry på evig jakt etter kvinnen(e) i sitt liv var ikke alltid like enkelt, men til gjengjeld var Larrys uhell i kjærlighet som regel god underholdning for oss spillere.

Da Larry-serien for noen år siden ble gjenopplivet etter at originalutvikleren Sierra On-Line kræsjlandet på midten av nittitallet, var det Larry Laffers yngre nevø Larry Lovage som overtok hovedrollejobben - og det med et heller sørgelig resultat.

DENNE GANGEN er det fortsatt Larry Loveage (nå med en ekstra 'e' i etternavnet) som styrer skuta, en skute som aldri har vært nærmere synkepunktet enn det vi nå er vitne til.

Som regel når spilljournalister ikke blir tilsendt anmeldereksemplarer av spill som slippes, er det noen temmelig storvokste øgler i mosen. Vi måtte selv ut og kjøpe spillet for å få anmeldt det, med penger som nok hadde vært bedre investert i en isbitfabrikk på Svalbard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer