Alle elsker filmen om Mary

Her kommer filmen som skal knuse den langsomt voksende høstdepresjonen din, som skal gjøre Cameron Diaz til årets herligste filmnyhet, og gi det endelige dødsstøtet til den gamle historien om at onani gjør blind. Endelig en amerikansk film som både er ukonvensjonell og herlig og befriende morsom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ted (Ben Stiller) venter i hele 13 år før han våger å lete etter sin forsvunne tenåringselskede, Mary (Diaz), som han mistet allerede ved første date, da han satte kølla (som det heter på kino nå) fast i glidelåsen under dramatiske omstendigheter.

Helsprø

Ikke rart det er mye snakk om onani her. Dessuten er dette en smakløs film, ifølge vaskeseddelen. Men tro ikke at handlingen utspiller seg på laveste toalettnivå. Trass i på kanten-vitsene er dette faktisk noe så uvanlig som «humor med hjerte».

Her er det innimellom så smakløst morsomt at vi ler oss skakke. Helt alvorlig. Men ikke alt det morsomme er smakløst. Mye av det morsomme er bare morsomt.

Men altså: For å finne Mary engasjerer Ted en helsprø privatdetektiv (Matt Dillon med smal bart og store tenner). Dessverre faller også detektiven for henne når han finner henne. Det gjør også andre menn, og alle ljuger for å få henne, og enkelte ganger biter hun på. Det alle vet er at hun faller for taperne, da smelter empatiorganene hennes. Du vet, kvinner...

Sex og løgn

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer