Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alle gode ting er fem...

I dag gifter Joan Collins (68) seg for femte gang. Den utkårete nå er 36 år gamle Percy Gibson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvordan det står til med bryllupsnervene femte gang man går til alters, må du nesten være Joan Collins for å vite. Men i dag er det altså duket for nok et bryllup for den evigunge 68-åringen.

Joan Collins og Percy Gibson gifter seg foran 175 gjester i Claridges Hotel midt i London.

Michael Caine, Roger Moore, Jerry Hall, Cliff Richard, Cilla Black og Shirley Bassey er blant gjestene.

Gibson er halvt skotte og halvt peruansk. Han fridde til Collins i mai i fjor, bare 12 uker etter at de begynte å treffes.

Hemmelig

Detaljene fra bryllupet får vi ikke ennå. De eksklusive rettighetene er nemlig kjøpt av et magasin, som ifølge ryktene må ut med nærmere to millioner pund, skriver nyhetstjenesten Ananova.

På grunn av hemmeligholdet rundt bryllupet, har det løpt en flom av rykter. Noen mener at paret giftet seg allerede på fredag, for å slippe oppmerksomheten fra mediene. Men Collins agent insisterer på at først gifter seg i dag klokka 17 lokal tid.

Det britiske magasinet OK har kjøpt bilderettighetene til bryllupet, og måtte punge ut rundt 375 000 pund for kontrakten.

Mange menn

Collins giftet seg første gang i 1952 da hun var 18 år, ifølge BBC. Den utkårede var skuespilleren Maxwell Reed. Ekteskapet holdt i fire år. I 1963 giftet hun seg med skuespiller, vokalist og komponist Anthony Newley. De fikk to barn, Tara og Sascha. Collins og Newley ble skilt i 1971, men var gode venner helt til Newley døde i 1999.

Ronn Kass ble ektemann nummer tre. Paret giftet seg i 1972, og holdt sammen i tolv år. Sammen fikk de datteren Katy.

De hadde knapt rukket å skille seg før Collins kapret neste ektefelle i 1985. Den svenske vokalisten Peter Holm var drømmemannen - i hvert fall til de ble skilt to år seinere.

Nå er det altså på'n igjen...

BBC har laget en bildeserie med Collins' menn.

Joan Collins' offisielle hjemmeside

GIFTER SEG: Joan Collins og Percy Gibson gifter seg i Claridges Hotel i London i dag. Det tok bare tolv uker fra de traff hverandre til Gibson fridde. Her er de avbildet i desember da de fortalte at bryllupet skulle stå i februar.
Hele Norges coronakart