Alle gode ting er tre

Den engelske house-dj`en og produsenten Chris Duckenfield besøker både Nils Noa og G-Ha når han kommer på Norgesvisitt. Det blir tre gode ting, det!

Chris Duckenfield er fra Sheffield og begynte karrieren som pur ung dj i 1989. Etterhvert ble det utgivelser på selskapet Warp under navnet Rac, for eksempel «Diversions». Rac hadde blant annet låta «Scuba» på «The Future Sound Of Jazz - Vol. 2.»

Sammen med Richard Brown står Duckenfield bak Swag, et houseprosjekt som kanskje er det han er mest kjent for. De har remikset Jimi Tenor, Moloko, Mateo & Matos, Groove Collective, Tiny Trendies, Steve Bug, Björk og Ian Pooley. Albumene «Felony Funk» og «Collected Works 1995 - 1998» er stappfulle av funky house. Duckenfield har også sitt eget plateselskap som heter Primitive, men bruker mesteparten av tiden sin på å reise rundt som dj.

Torsdag stikker Duckenfield innom dj Noas klubbkveld Fole Kaule. Noa sto bak klubbkvelden Kråkebolle og har blant annet spilt mye sammen med G-Ha. Sistnevnte får besøk av Duckenfield på fredag, på Skansen, og på Blæst i Trondheim på lørdag. G-Ha har snurra plater siden 1987 og er en av Norges mest kjente dj`s, med utallige spillejobber bak seg både i inn- og utland. Ifølge G-Ha er Duckenfield den beste dj`en han har hørt!

Tre kvelder på rad med lidenskapelige house-kjennere høres vel ikke dumt ut?