Alle gode ting er tre

Nå er vinnerne i alle tre konkurransene trukket. I kveld spiller Tungtvann i Oslo - se om du har vunnet singel eller t-skjorte.

På Rockefeller og John DEE er det mange konserter på plakaten fremover. Vi deler ut billetter og annet snacks til tre av dem.

Storkjæfta ræppeduo

Tungtvann kan sine nordnorske gloser, og var blant de første som slo igjennom med «morsmåls»-hip hop. På nordnorsk ræppet de seg inn på norske hit-lister med debut-abumet «Nord&Ned» for to år siden.

Duoen har turnert konstant det siste året, blant annet var de innom Roskildefestivalen i fjor sommer. Og nå er de på Norgesturné med den nye plata si.

I vinter slapp nemlig Jørg-1 og Poppa Lars oppfølgingsalbumet «Mørketid». Den føste singelen ut var «Pøbla», som har blitt mye spilt på radio. Nå er også låta «Bransjehora», kjent fra Åpen Post, sluppet som singel. Tungtvann spiller sammen med svenske Fattaru på Rockefeller tirsdag 30. april.

Vinnerne av to billetter hver til konserten i kveld er Joakim Sletholt og Marit Garfield.

I tillegg har vi trukket ni vinnere som får en singel eller en t-skjorte tilsendt i posten: Silje Evjenth Bentsen (Oslo), Nicolai Skogland (Bergen), Ronny Nyheim (Stjørdal), Geir Bertelsen (Tromsø), Linda Bolstad (Nesodden), Steinar Engevik (Sofiemyr), Bjørnar Verpeide (Måløy), Paul Thomas Clay (Volda) og Merete Fjeldbo (Oslo).

Besøk fra California

Lørdag blir det konsert med gutte-bandet The Calling fra Los Angeles. De spiller California-pop som grenser mot metal.

«Det er en stor verden, og som låtskrivere er vi bare tilskuere som beskriver hva vi ser», sier gitarist Aaron Kamin. Han og vokalist Alex Band står for låtskrivinga.

Bandet har allerede slått an i våre naboland, og 22. april slapp de sitt nye album «Camino Palmero» i Norge. De har gjort suksess med singelen «Wherever You Will Go», som ble fremført i en scene i filmen «Coyote Ugly». Låta har også ligget 25 uker på topp 10 i USA, og blitt spilt mye på MTV Nordic. The Calling spiller på John DEE i Oslo lørdag 27. april.

Vinnerne av The Calling-konkurransen ble Lise Øye Ellingsen og Truls Røe.

Babel Fish er tilbake

Fire år etter at de fikk stor-kontrakt, slo igjennom med hiten «Mania» og USA-lanseringen gikk i stå, er Babel Fish tilbake med ny platekontrakt og ny plate. Innspillinga på Waterfall Studio på Rodeløkka er i gang, men det er uklart når plata slippes. Singelen «Killing Time» er derimot klar.

«Det er større variasjon, mer dynamikk mellom sangene. Vi har rendyrket sangene ved å være mer akustiske i de rolige og mer elektriske i de tøffere sangene», sier gruppa på hjemmesida si.

Siden sist har bandet turnert mye i Europa som support for band som The Corrs og Barenaked Ladies. De har også hatt sin egen turné i Spania. Nå er de på turné i hjemlandet, hvor de presenterer både nye og gamle låter. Babel Fish spiller på John DEE i Oslo, mandag 29. april.

Vinnerne av Babel Fish-konkurransen ble Roy Holm og Lars Martinsen.

GJENGANGERE:</B> Babel Fish er tilbake der de startet, i Waterfall Studio på Rodeløkka.
AMERIKANSK POP-METAL</B> De fem gutten i The Calling skal spille i Oslo til helga.
PØBELUNGA:</B> Jørg-1 og Poppa Lars i Tungtvann gjør det bra med sitt andre album «Mørketid».