Alle journalistene begynte å le da ny-separerte Ben Affleck fortalte om kompleksene sine

Skilsmisse. Utroskaprykter. En filmrolle fans ikke ønsket ham i. Når livet går på skinner, gjør Ben Affleck (43) det vanskelig for seg selv.

- BATMAN TVINGER FRAM VILJESTYRKEN: Skuespiller Ben Affleck er klar for det kinoaktuelle superheltdramaet  «Superman v Batman: Dawn of Justice», som kostet to milliarder kroner å produsere. Foto: NTB Scanpix
- BATMAN TVINGER FRAM VILJESTYRKEN: Skuespiller Ben Affleck er klar for det kinoaktuelle superheltdramaet «Superman v Batman: Dawn of Justice», som kostet to milliarder kroner å produsere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[teaser][/teaser]LOS ANGELES/USA (Dagbladet): - Jeg har for mange komplekser til å gjennomgå alle når jeg forbereder en rolle, sier Oscar-vinner Ben Affleck.    

Fremfor ham begynner en hel pressekonferanse unisont å le, men nyseparerte Affleck ser i et glimt sårbar ut der han sitter side om side med Superman (Henry Cavill), Lex Luthor (Jesse Eisenberg) og resten av kollegene i «Superman v Batman: Dawn of Justice».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer