Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Alle mødres mareritt

Ulrika Jonssons ufødte barn kjemper for livet. - Jeg må være sterk, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jonsson (33), kjent som Grand Prix-vertinne, eks-kjæresten til fotballspilleren Stan Colleymore og programleder på britisk tv, går gjennom en tøff periode. Ungen hun skal føde i november, har en sjelden og livstruende hjertesykdom.

- Dette har vært en vanskelig tid. Som alle foreldre forstår er det forferdelig vanskelig å forholde seg til en slik situasjon. De første månedene av ungens liv vil bli svært problematisk, sier Jonsson gjennom sin talskvinne til avisa The Mirror.

- Det viktigste for meg er å være sterk, og konsentrere meg om at vi gjør alt for å hjelpe barnet, sier hun.

Fosterets hjerte er feilformet, og blod som pumpes rundt i kroppen kommer tilbake til feil seksjon, skriver The Mirror. Rett etter fødselen skal ungen gjennom en åpen hjerteoperasjon, som følges opp med en ny operasjon seks måneder seinere.

Jonsson har fått beskjed om å ikke gjøre noe som kan stresse henne i tida fram mot fødselen. Dermed måtte hun trekke seg fra serien Jailbreak, som skulle spilles inn om noen dager.