- Alle på settet syntes det var fælt å se på

Sophie Turner om en traumatisk scene i neste «Game of Thrones»-sesong.

HINTET OM FÆL SCENE: Skuespiller Sophie Turner (18) på British Independent Film Awards forrige helg. Foto: NTB SCANPIX / AFP / JUSTIN TALLIS
HINTET OM FÆL SCENE: Skuespiller Sophie Turner (18) på British Independent Film Awards forrige helg. Foto: NTB SCANPIX / AFP / JUSTIN TALLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespillerne i tv-serien «Game of Thrones» er ikke kjent for å plapre i vei om innholdet i kommende episoder av fantasyserien. De holder vanligvis kortene tett til brystet, for ikke å ødelegge spenningen.

Det gjorde i utgangspunktet også Sophie Turner (18), som spiller Sansa, da hun ble intervjuet på den røde løperen før British Independent Film Awards.

- Fælt å se på Men da journalist Stefan Pape fra Heyuguys.com spurte henne hva som er favorittscenen hennes i den kommende sesongen, hintet hun om at femte sesong kan by på flere kontroverser.

- Ååh, jeg kan egentlig ikke fortelle deg så mye om det! Men det var én scene som var veldig, veldig traumatisk, og jeg elsker slike scener. Alle på settet syntes det var ganske fælt å se på. Men slike scener gir meg næring som skuespiller, det var derfor jeg begynte med dette, for å kunne gjøre alle de sprø, fæle tingene, sier hun.

Mer vil hun ikke si, men blodfansen er allerede i gang med å spekulere på Reddit.

I mai i år sa Turner for øvrig til Just Jared at hennes favorittscene til da hadde vært den gangen Sansa var nær ved å bli voldtatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer