Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Alle på settet syntes det var fælt å se på

Sophie Turner om en traumatisk scene i neste «Game of Thrones»-sesong.

HINTET OM FÆL SCENE: Skuespiller Sophie Turner (18) på British Independent Film Awards forrige helg. Foto: NTB SCANPIX / AFP / JUSTIN TALLIS
HINTET OM FÆL SCENE: Skuespiller Sophie Turner (18) på British Independent Film Awards forrige helg. Foto: NTB SCANPIX / AFP / JUSTIN TALLIS Vis mer

(Dagbladet): Skuespillerne i tv-serien «Game of Thrones» er ikke kjent for å plapre i vei om innholdet i kommende episoder av fantasyserien. De holder vanligvis kortene tett til brystet, for ikke å ødelegge spenningen.

Det gjorde i utgangspunktet også Sophie Turner (18), som spiller Sansa, da hun ble intervjuet på den røde løperen før British Independent Film Awards.

- Fælt å se på
Men da journalist Stefan Pape fra Heyuguys.com spurte henne hva som er favorittscenen hennes i den kommende sesongen, hintet hun om at femte sesong kan by på flere kontroverser.

- Ååh, jeg kan egentlig ikke fortelle deg så mye om det! Men det var én scene som var veldig, veldig traumatisk, og jeg elsker slike scener. Alle på settet syntes det var ganske fælt å se på. Men slike scener gir meg næring som skuespiller, det var derfor jeg begynte med dette, for å kunne gjøre alle de sprø, fæle tingene, sier hun.

Mer vil hun ikke si, men blodfansen er allerede i gang med å spekulere på Reddit.

I mai i år sa Turner for øvrig til Just Jared at hennes favorittscene til da hadde vært den gangen Sansa var nær ved å bli voldtatt.

- Det er fordi det er så moro å jobbe med stunt-crewet, og jeg fikk lov til å slå og dytte folk rundt, sa hun.

- Mørkere
På spørsmål fra Pape om hvordan serien kommer til å utvikle seg i sesong fem, svarer hun at det - utrolig nok - kommer til å bli enda mørkere.

- Noen karaktertråder setter meg helt ut. Arya sin er for eksempel helt fantastisk. Hvis «Game of Thrones» kan bli noe mørkere, så skjer det nå, sier hun.

Sesong fem får premiere våren 2015. Det er tidligere kjent at én av hovedfigurene ikke blir å se i den nye sesongen (SPOILER).

Derimot får vi stifte bekjentskap med en rekke nye skuespillere.

PRØVELSER: Sophie Turners rollefigur, Sansa, har blitt utsatt for mange prøvelser i serien. Her sammen med Tyrion, spilt av Peter Dinklage. Foto: HBO NORDIC
PRØVELSER: Sophie Turners rollefigur, Sansa, har blitt utsatt for mange prøvelser i serien. Her sammen med Tyrion, spilt av Peter Dinklage. Foto: HBO NORDIC Vis mer