- Alle skal bli våte i buksene

KJERRINGØY (Dagbladet): - Vi befinner oss i en stor erotisk opplevelse. Når publikum går ut av kinosalen, skal de være våte i både skjortene og i buksene.

Sjarmert i senk av Wenche og Maria

Dansken Ole Bornedal er ikke snau når han omtaler «Jeg er Dina». Han lover «et monster av en film, et sanseapparat som er Dinas verden».

- Jeg kommer ikke til å lage et historisk drama. Jeg lager en moderne film. Vi er i ferd med å finne fram til Dinas univers. Filmen blir vill. Den blir kreativ, og den blir sanselig, sa Bornedal. Så tok han helt av:

- Den blir hurtig, smart, cool, voldsom, sensuell, voldelig, kjærlighetsfull og trolsk. Den blir et sansebombardement, mener Bornedal, som i Norge er mest kjent for gyseren «Nattevakten».

- «Nattevakten» var OK. Men denne blir mye bedre. Jeg skal «fucke» det mye opp om ikke «Jeg er Dina» blir fantastisk, sier Bornedal.

Som tok seg en heidundrende fest foran gårsdagens to pressekonferanser, først på Kjerringøy - deretter på Bodø lufthavn.

- Vi feiret på den lokale puben her på Kjerringøy, sammen med lokalbefolkningen. Det ble drukket kraftig, og det ble også danset en hel del, sa en rusten Bornedal. Også Maria Bonnevie tok seg en fest:

- Det er jo i Dinas ånd å ta for seg av gledene. Men jeg tok kvelden før Ole.