Alle tiders torsdag

Lyst å gå på konsert på torsdag? I rockefellerhuset blir det både gammalrock og nyrock. Vinn billetter!

I storstua på Rockefeller blir det konsert med Fish, tidligere vokalist i superbandet Marillion.

På slutten av 80-tallet bestemte Derek William Dick (som han egentlig heter) seg derimot for å satse alt på solokarrieren etter musikalsk uenighet mellom han og de andre medlemmene i bandet.

Progrock-artisten har gitt ut en rekke plater under eget navn, Blant annet fjorårets «Fellini Days».

Skotten har allerede gjestet både Trondheim og Bergen den siste uka, og nå kommer han altså til Oslo. Med mange turnéår på baken er han kjent som en god konsertartist. Nå kan du vinne billetter til konserten på Rockefeller i Oslo torsdag 12. september, ved å svare på noen enkle spørsmål. Delta i vår Fish-konkurranse. Trekningen skjer på torsdag klokka 12.00.

Skrønemaker fra Canada

På John Dee blir det kanadisk rock fra en mann som sammenliknes med både Jeff Buckley og David Bowie.

<> Linker <>
<>


Hawksley Workman har skapt mye tumulter i media, også før hans musikk ble anerkjent. Blant annet på grunn av en fantasifull biografi publisert av artisten selv på hans hjemmeside. En av historiene går ut på at Hawksley jobbet som skopusser på en steppeskole for å ende som en av skolens beste dansere, og som opptreder for den Nederlandske kongefamilien. Fleip eller fakta? Det er i alle fall fantasifullt.

Hawksley befinner seg Singer/Songwriter-tradisjonen, og spilte under Ole Blues-festivalen i Bergen i mai. Han fikk dessuten en femmer på terningen av dagbladet for sitt siste album «(Last Night We Were) The Delicious Wolves». Interessert? Du kan få oppleve kanadieren på John Dee i Oslo 12. september, ved å svare på noen enkle spørsmål. Delta i vår Hawksley Workman-konkurranse, og vinn billetter og album. Trekningen skjer på torsdag klokka 12.00.

KANADISK LÅTSKRIVER:</B> Hawksley Workman spiller på John Dee på torsdag. Du kan være der.