Super Bowl:

Alle ventet på Gaga-skandale. De fikk «bare» et fantastisk show

Superstjerna lot Donald Trump være i fred. Nesten. 

FORRYKENDE: Lady Gaga leverte et vanvittig pauseshow og blir av enkelte hyllet som den reelle vinner av årets Super Bowl. Foto: Matthew Emmons-USA TODAY Sports
FORRYKENDE: Lady Gaga leverte et vanvittig pauseshow og blir av enkelte hyllet som den reelle vinner av årets Super Bowl. Foto: Matthew Emmons-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange forventet at Lady Gaga skulle lange ut mot Donald Trump da hun ledet pauseunderholdningen under nattens Super Bowl.

Det gjorde hun ikke. Istedet leverte superstjerna et forrykende danseshow med fyrverkeri og flammer, og bare én liten politisk markør og kjendisene står nå i kø for å hylle Gaga.

Det grandiose pauseshowet under Super Bowl - regnet som noe av det største en artist kan oppleve - begynte på toppen av finalearenaen i Houston. Her framførte Gaga en medley av «God Bless America» og «This Land Is Your Land» mens stjernene bak henne ble omgjort til røde for Republikanerne og blå for Demokratene.

Budskapet var tydelig: Vi er ett land.

Etter dette lille stikket til den politiske splittelsen USA har opplevd det siste året var det slutt på politikk. En Lady Gaga i fyr og flamme leverte hits på løpende bånd, med både «Poker Face», «Born This Way», «Telephone», «Just Dance» og «Million Reasons» på setlista.

Gaga hilset så til sin mamma og pappa før hun anerkjente at også store deler av verden så på henne:

- Amerika. Verden. Hvordan er det med dere i kveld?, ropte hun fra scenekanten.

- Vi vil bare at dere skal ha det bra, la Gaga senere til og så ut mot publikum.

I sosiale medier hylles Gaga som den ultimate entertainer. Med visepresident Mike Pence tilstede på stadion i Houston mente flere at Gagas låtvalg likevel hadde et politisk budskap. Spesielt «Born This Way», en låt om det å være annerledes og tilhøre seksuelle minoriteter, holdes fram som Gagas beskjed til en visepresident som er kjent abortmotstander og imot homofiles rett til å gifte seg.

Skandaler under pauseshowet i Super Bowl har tidligere funnet sted. Den mest berømte glippen, bokstavelig talt, fant sted nettopp i Houston, på samme arena som årets finalearena. Da blottet Janet Jackson puppen til hele nasjonen under hennes show sammen med Justin Timberlake.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer