Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alle vil lære å trylle

Magiker John Tremaine inn på boklista.

(Dagbladet.no): Det er stas å trollbinde venner og kjente med snedige triks i festlige lag. John Tremaine mestrer ikke bare knepene, han har også skrevet bok om dem.

En god tryllekunstner avslører aldri hemmelighetene sine, sies det, men når man kan tjene gode penger på dem, er saken kanskje en annen.

Tremaine debuterer i alle fall på 7. plass på lista over generell litteratur med «Tryllekunst» denne uka.

Ellers er det stabilt i toppen på alle tre listene. Stieg Larsson holder fortsatt på tetplassen innen skjønnlitteratur med «Jenta som lekte med ilden», Rhonda Byrne regjerer nok en gang lista over generell litteratur med «Hemmeligheten», mens de tre første plassene for pocketbøker er de samme som forrige uke.

Khalid Hosseini ligger øverst på sistnevnte med «Drageløperen», godt hjulpet av den aktuelle kinofilmen basert på boka.

KONA SVEVER: Her tryller Jan Crosby på taket til Rådhuset i Oslo i 1969. Om John Tremaines bok «Tryllekunst» gir en innføring i så kompliserte triks, vites ikke. Foto: SCANPIX
KONA SVEVER: Her tryller Jan Crosby på taket til Rådhuset i Oslo i 1969. Om John Tremaines bok «Tryllekunst» gir en innføring i så kompliserte triks, vites ikke. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media