«Alle» ville se Jenny og Daniel

«Fangene på fortet» fenget seerne.

TRAKK SEERE:  Programlederduoen Jenny Skavlan og Daniel Franck har fått en pangstart. Aldri før har et premiereprogram på TV3 trukket flere seere enn «Fangene på fortet» gjorde i går kveld. Foto: TV3.
TRAKK SEERE: Programlederduoen Jenny Skavlan og Daniel Franck har fått en pangstart. Aldri før har et premiereprogram på TV3 trukket flere seere enn «Fangene på fortet» gjorde i går kveld. Foto: TV3.Vis mer

I går kveld børstet TV3 støv av 90-talls klassikeren «Fangene på fortet», til seernes store begeistring.

Aldri før har en TV3-produksjon hatt høyere seertall på premieredagen.

Med programlederne Jenny Skavlan og Daniel Franck i spissen, trakk premieren i snitt 524.000 seere, noe som betyr tidenes beste for kanalen.

På det meste var hele 610.000 seere innom premieren.

- Dette er rett og slett helt fantastiske tall, og stigende seertall underveis i programmet tyder på at seerne likte det de fikk servert, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3, til Kampanje.

Mellom klokken 20.00 og 21.00 i går var TV3 Norges største tv-kanal med 38,8 prosent markedsandel blant alle seere mellom 15 og 49 år, skriver Kampanje.com.

I løpet av våren skal kjendiser som blant andre Henning Solberg, Petter Pilgaard, Lene Alexandra Øien, Jenny Skavlans kjæreste, Thomas «Fingern» Gullestad og Anine Stang kjempe side om side på fortet i Sør Frankrike.

Det er hele ti år siden vi sist så nordmenn kjempe på Fort Boyard. I løpet av disse årene har seerne ventet på et gjensyn.

Støldal fortalte tidligere i år at programmet er det TV3 har fått desidert flest seerhenvendelser om å lage om igjen.

- Nå gleder vi oss til fortsettelsen utover våren. «Fangene på fortet» har rett og slett potensial til å bli en av vårsesongens store seersuksesser, sier Glenn Ø. Støldal.

KAMP: Henning Solberg, Jannike Kruse, Steinar Ege og Kim Kolstad før oppsummering ved tigerporten i gårsdagens episode. Foto: TV3.
KAMP: Henning Solberg, Jannike Kruse, Steinar Ege og Kim Kolstad før oppsummering ved tigerporten i gårsdagens episode. Foto: TV3. Vis mer