Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Allsang»-Katrine vinner kampen om sommer-tv

TV-kanalene mener det varme været har skylden for lavere seertall, men TV 2s «Allsang på Grensen» holder bedre på seerne enn NRKs «Sommeråpent».

«Allsang på Grensen»: Programleder Katrine Moholt og «Allsang på Grensen» har mistet færre TV-seere enn NRKs «Sommeråpent», og har også flere seere om man legger sammen dem som ser programmet live og de som ser det i opptak. Foto: John Terje Pedersen
«Allsang på Grensen»: Programleder Katrine Moholt og «Allsang på Grensen» har mistet færre TV-seere enn NRKs «Sommeråpent», og har også flere seere om man legger sammen dem som ser programmet live og de som ser det i opptak. Foto: John Terje Pedersen Vis mer

- Seertallene er nedadgående. Sånn er det bare. Jeg tror ikke NRK kan være fornøyd med disse tallene, sier Morten Wiberg, TV-sjef i Carat.

Han snakker om seertallene til «Sommeråpent» på NRK.

Så langt i år har statskanalens «Sommeråpent»-sendinger fra fjellheimen sanket 353 000 seere til sammen, i gjennomsnitt. For juli alene var det gjennomsnittlig 340 000 seere som så programmet live.

Dette er en tydelig nedgang om vi sammenligner med seertallene for juli fra tidligere år. I fjor hadde programmet 481 000 seere i gjennomsnitt, mens tallet for 2016 var 467 000 og seertallet for 2015 var 536 000 i gjennomsnitt.

- En forklaring på nedgangen kan være at folk er mer ute fordi det har vært så varmt vær. Disse tallene gjenspeiler også hvordan utviklingen har vært de siste årene, sier han.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?