Ally + Harry

LOS ANGELES (Dagbladet): Calista Flockhart (37) og Harrison Ford (59) er mer enn bare venner. Stjernene er det nye paret i Hollywood, og muligens et nytt bevis på at motsetninger tiltrekker hverandre.

- Dette er et seriøst forhold, sier venner av Calista Flockhart til magasinet People, og kamerater av Ford mener «han er forelsket».

Forholdet skal være intenst mellom de to, og under innspillingen av siste episode av den populære tv-serien «Ally McBeal» skal hovedrolleinnehaveren Flockhart ha vært på telefonen til Ford nesten hvert 20. minutt.

«Bygones» heter episoden, som 29. mai blir vist på amerikansk fjernsyn. Den skal ha vært en følelsesladd innspilling for alle på «Ally»-settet. Talspersonen Chris Alexander fra Fox bekrefter at «det var snørr og tårer».

Hånd i hånd

Siden Hollywood-stjernene møttes under Golden Globe-utdelingen 20. januar, der Flockhart i beste «Ally»-stil presterte å søle rødvin på seg selv og prisvinneren Ford, er de to observert hånd-i-hånd og lekende med Flockharts adoptivsønn Liam, i så vel Santa Monica og New York som i Taos i New Mexico.

Kjendismagasiner har den siste tida trykt bilder av de to, som i full offentlighet leier hverandre gjennom gatene, selv på Madison Square Garden i New York, eller kyssende på kino i Los Angeles.

Har hilst på barna

Flockhart er også introdusert til Fords fire barn fra hans to tidligere ekteskap, seinest datteren Georgia (11), som han har med sin andre kone, Melissa Mathison.

Etter at innspillingen av «Ally McBeal» nå er over, har Flockhart gitt uttrykk for at hun vil fokusere på sønnen og kjærligheten. Hun ønsker også å flytte til New York, for å være nærmere Ford, som blant annet har en penthouseleilghet i Trump World Tower.

Flockhart har vært kjent for å finne seg morsomme, kreative og intelligente menn, men i Ford kan hun muligens ha falt for noe annet. Ford, som fyller 60 år i juli, er absolutt ikke kjent for å være morsom.

ROMANTISK MIDDAG: Calista Flockhart (37) og Harrison Ford (59) på vei til restauranten Chadwick i Beverly Hills.