Ally blir mamma

Superstjernen Ally McBeal, eller Calista Flockhart, som hun egentlig heter, har adoptert en liten gutt. Det melder New York Post.

Gutten som kommer til å vokse opp med en av verdens mest kjente kvinner som mamma, ble født på nyttårsaften, ifølge den amerikanske storavisa.

Ekstatisk

35-årige Calista Flockhart skal være ekstatisk over sin nye rolle som mamma og har sagt nei til flere filmroller på grunn av barnet.

- Hun har snakket om å adoptere lenge nå, hun er skapt til å være mor, sier en venn av stjernen til bladet National Enquirer. En annen kilde forsikrer om at den magre stjernen gjerne vil bli gravid, men at hun foreløpig har valgt å adoptere.

I intervju i 1999 sa Flockhart at hun bare ventet på den rette mannen.

Bilder av kjendisen som kjærlig holder rundt et godt innpakket barn, har allerede begynt å sive ut i sladderpressen. Et bilde skal vise Flockhart med gutten og en bleiepose under armen.

Superstjernen satte i gang undersøkelser om adopsjon allerede i fjor. Etter flere måneder kom hun i kontakt med en gravid jente som ønsket å gi fra seg barnet sitt. Calista var til stede da gutten ble født på nyttårsaften. Ifølge sykepleiere som var der da hun fikk sønnen lagt i armene, kunne de «føle kjærligheten som strømmet fra hjertet hennes».

- Jeg har aldri sett noen lykkeligere enn henne, sier en sykepleier til New York Post.

ENDELIG MAMMA:Superstjernen Calista Flockhart, alias supernevrotiske Ally McBeal, har adoptert en liten sønn.Foto: Scanpix