Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Allys nye flamme

Ally McBeal forsvarer Greg Butters, en lege som er anklaget for å ha transplantert en griselever til en kvinne uten å ha fått hennes tillatelse på forhånd. Men hun synes snart at klienten Greg også er en meget sjarmerende mann.

John Cage, eller «The Biscuit», som kollegene kaller ham bak hans rygg, er bekymret for Allys mentale helse, og anbefaler henne et besøk hos sin psykolog.

Temasang

Ally har begynt å se den dansende babyen igjen, og får av og til fornemmelsen av at hun svømmer under vann i sin egen tilværelse. Hun innser at hun trenger profesjonell hjelp, og besøker psykologen til Cage. Rådet hun får er underlig: Å finne seg en temasang hun kan spille i hodet sitt når verden går henne imot.

Boksekamp

Ally har mer tro på å få utløp for sine frustrasjoner gjennom kickboksing. Hun har begynt å trene i lunsjen sammen med Renee og Georgia, og mener selv hun begynner å få taket på det.

Kickboksing fungerer glimrende som forberedelse til en hard dag i rettssalen. Dessuten vil Ally gjerne ta seg godt ut for den attraktive og sympatiske legen hun forsvarer.

Instruktøren foreslår en kamp mellom Ally og Georgia, og dermed er det duket for tidenes oppgjør i bokseringen - mellom to som både er rivalinner, kolleger og venninner. Og hele advokatkontoret kommer for å se på.

tv2> 21.50

NY FLAMME FOR ALLY: Greg Butters viser seg å være en usedvanlig sympatisk og attraktiv mann.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media