Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Almaas med ny bok

På knappe syv år har Kagge forlag fått de etablerte forlagene til å skjelve i buksene. Denne høsten kommer forlaget med en ny knippe kjendiser, men også med filosofi og dokumentar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av overaskelser kan leserne blant annet finne TV 2s Siri Lill Mannes dokumentar «Livvakt i helvete» om Tsjetsjenias folk og om krigen som har herjet i landet. Jon Almaas er også klar med en oppfølger til fjorårets suksessbok og husvask, denne gangen har boka fått tittelen «Bare så du vet det» og tar for seg Nytt på nytt-generalens forhold til kongerekka, kinesiske dynastier, de sju dødssyndene og berømte søskenpar.

Det er syv år siden Kagge forlag ble etablert og mye har skjedd på disse årene.

På årets høstliste lanseres et bredt spekter på over 50 nye bøker med forfattere som Hans Blix, Johan Galtung og Erik Thorstved. Arne Scheies gir sin versjon av tippekampens historie i «En fin dag for fotball - tippekampens historie.»

Forlaget gir også ut en bok der Hans Blix forteller sin egen versjon om inspeksjonen i Irak. Johan Galtung har også valgt Kagge som sin forlegger, han har skrevet «både og» som handler om konfliktmegling.

Av reisebøker kommer Riisnæs og Hatlem med «Verdens viktigste byer», en oppfølger til «229 reisemål for livet».

Sindre Kartvedt har skrevet boka «Vest for Eden», en bok om amerikanske drømmer, myter og mareritt som også kommer ut i høst.

Kagge forlag

Kagge forlag lanserer kjendisbøker også i år. Jon Almaas leverer med «Bare så du vet det» den vanskelige nummer-to-boka som oppfølger fra hans debutbok om vasking i fjor.