Du leser nå Dagbladet Pluss

Alt endrer seg, men James Bond ordner opp

Agent 007 - 27 filmer, sett gjennom 29 bokstaver

HØY, MEN IKKE MØRK: Daniel Craig har tegnet en kontrakt med Eon på til sammen fem Bond-filmer. «Spectre» er den fjerde. Han er den eneste 007-skuespilleren som har hatt lyst hår og er derfor blitt kalt for James Blond. Foto: NTB SCANPIX
HØY, MEN IKKE MØRK: Daniel Craig har tegnet en kontrakt med Eon på til sammen fem Bond-filmer. «Spectre» er den fjerde. Han er den eneste 007-skuespilleren som har hatt lyst hår og er derfor blitt kalt for James Blond. Foto: NTB SCANPIXVis mer

A

Aston Martin DB5 er den mest fornemme av alle James Bond-biler. Den dukket opp i «Goldfinger», med katapultsete, maskingevær og egen tank for oljeutslipp bak. I «Spectre» har Bond en Aston Martin DB 10. Andre kjøretøy brukt av agent 007 på film er Audi, BMW, Citröen 2CV, dessuten den stilige Bentley Mark IV, som Bond bruker i Ian Flemings romaner.

B

Albert «Cubby» Broccoli (1909-1996). Filmprodusenten som sammen med Harry Saltzman startet filmeventyret om James Bond i 1962. Hans datter leder i dag selskapet Eon (Everything Or Nothing) som produserer Bond-filmene. Han er født i New York, men familien kommer fra Calabria i Italia, kjent for...nettopp det; nyskapende dyrking av brokkoli.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.