Alt er godt

Oslo, og Norge generelt, flommer ikke over av gode klubbtilbud for hip hop-hoder. Entusiastene bak All Good har tatt saken i egne hender.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klubbkvelder med hip hop har som regel holdt til på relativt bortgjemte steder i tigerstaden. Med All Good har klubbenes «versting», eller hip hop\'en, fått komme inn i varmen hos John Dee, lillebroren til Rockefeller Music Hall.

Samtidig har et annet utskudd på klubbstammen, nemlig reggae og beslektede lyder som dancehall, fått tilhold samme sted. Reggae Regular, med live mc\'s, og All Good bytter på fredagene og spiller opp til dans annenhver gang.

Siden All Good startet opp tidligere i år har det kommet stadig flere gjester for å høre de faste dj\'ene Tuva Tuv, Fredo Fontana og Ross spinne vinylen sin. Tuva Tuv er en av de få jentedj\'ene som operer innen hip hop og er kanskje kjent for noen fra radioprogrammet Ladies First som går på Radio Tellus (fm 101.1, hver onsdag fra 20.-21.00). Klubben med samme navn holdt også til på Den Baren og Basement en stund.

Fredo Fontana og Ross er kraftig innblandet i Soul Kitchen, som har arrangert konserter og klubbkvelder blant annet på Blå og So What! med for eksempel Razhel fra The Roots, Common og Jeru the Damaja. Soul Kitchen tar med seg sine egne dj\'s, Timbuktu fra Sverige og Tungtvann opp til MoldeJazz (16. til 21. juli) i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer