- Alt er kaos nå

Mikael Persbrandt får hjelp av amerikansk kriseekspert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Presset mot den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt er enormt etter at det ble kjent at han skal ha barn med Ulf Lundells datter, Sanna.

Midt oppe i det hele står samboeren Maria Bonnevie, som også spiller hovedrollen i Strindberg-stykket «Frøken Julie» på Dramaten i Stockholm.

Persbrandt skal ha så store problemer med situasjonen at agenten hans, Kurt Selling, har leid inn en amerikansk krise- og medieekspert.

- Alt er kaos akkurat nå, vi er opptatt på alle hold, sier Selling til den svenske avisa Expressen.

I går ettermiddag landet amerikaneren på Arlanda utenfor den svenske hovedstaden. Der ble han møtt av Selling, før det bar rett i krisemøter.

Temaet er hvordan de skal redde Persbrandts anseelse som skuespiller, skriver avisa.

Fortsetter på scenen

I går kveld fortsatte forestillingene av «Frøken Julie» på Dramaten. På scenen kan ingen merke det personlige dramaet både Persbrandt og Bonnevie gjennomgår akkurat nå.

- Det var en utrolig ladet stemning i salen før stykket begynte, alle var litt anspente. Vi lurte jo på hvordan det skulle gå. Men tross alt som har skjedd de siste dagene, merket man ingenting. Maria og Mikael er fantastiske skuespillere, sier publikummer på gårsdagens forestilling, Tom Zimmerman, til VG.

TRENGER HJELP: Mikael Persbrandt får hjelp av en amerikansk ekspert til å takle trekantdramaet han har havnet i.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer