- Alt er løgn

Michael Jackson hevder han sitter på videoer som beviser at det famøse tv-programmet om ham bare er løgn. Journalisten bak programmet er tilbudt titalls millioner kroner for å lage fjernsyn i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da den britiske journalisten laget skandaleprogrammet om Michael Jackson hadde han levd sammen med Jackson og familien hans på ranchen Neverland i åtte måneder. Dokumentaren «Living with Michael Jackson» skal sendes på TVNorge senere i år, og er allerede sett av over 40 millioner mennesker i Storbritannia og USA.

I programmet hevder Michael Jackson at han ikke har tatt plastiske operasjoner for å forandre utseendet sitt, og at han ble slått med jernrør av sin far som liten. Kongen av pop befant seg i et underlig lys igjen, og journalist Martin Bashir ble genierklært.

Bashir har også laget de høyprofilerte dokumentarene om Lady Diana, Louise Woodward (som ble dømt for mishandling og drap på et lite barn hun passet som au-pair i USA), og guttene som er tiltalt for å ha drept den svarte tenåringen Stephen Lawrence i London.

Har egen video

Nå hevder Michael Jackson gjennom produksjonsselskapet sitt at han ble misbrukt av Bashir. Jackson hevder at produktet som ble vist på tv er diametralt forskjellig fra det Bashir ga uttrykk for at han kom til å lage.

Jackson har klaget Bashir inn for to uavhengige kringkastingsnemder i Storbritannia. Han hevder han kan bevise at Bashir fremsto på en helt annen måte i intervjusituasjonene, og at han har misbrukt den tilliten han ble vist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer