Atle Pettersen:

- Alt forsvant over natta

Han fikk identitetskrise etter å ha mistet alle tv- og sceneoppdrag tidligere i år. Men pandemien har også lært Atle Pettersen ting han ikke ville vært foruten.

JULEAKTUELL: Atle Pettersen (31) stengte seg inne i studio og lagde en juleplate etter at han mistet alle tv- og sceneoppdrag. Nå er han ute med albumet Tusen julelys. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
JULEAKTUELL: Atle Pettersen (31) stengte seg inne i studio og lagde en juleplate etter at han mistet alle tv- og sceneoppdrag. Nå er han ute med albumet Tusen julelys. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Vanligvis spiller jeg 4–5 kvelder i uka, og jobben min fungerer ikke så bra fra hjemmekontor. Jeg fikk automatisk identitetskrise da hele livsstilen min forsvant over natta. Nå er dette yrket ferdig for alltid, tenkte jeg. Hvilken utdannelse skal jeg søke nå? Hva skal jeg bruke resten av livet på? Det ble umiddelbar krisemaksimering.

Atle Pettersen (31) rister på hodet. Fortvilelsen etter at Norge stengte ned i mars, var stor. Men artisten og programlederen fant fort ut at han måtte ta grep, og gjorde noe han hadde drømt om lenge. 31-åringen gjemte seg i musikkstudio, prøvde å fortrenge både sola og varmen, og lagde julealbum hele våren og sommeren.

– Jeg roter meg alltid bort i så mange prosjekter og har ikke hatt tid til å stenge meg inne i studio og lage album de siste åra. Men etter at Mister covid kom, er det en ting jeg har hatt – og det er tid. Det var befriende å ha et prosjekt å satse på så jeg hadde noe å gjøre.

31-åringen lyser opp om kapp med albumtittelen «Tusen julelys».

– Jeg har laget ei plate med låtene som jeg har måttet høre på i alle år for at det skal bli jul. Det er en klassisk juleplate med popvri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer