- Alt handler om penger, makt og hevn

Kristian Fjellanger led seg gjennom seks sesonger av «Gossip Girl» for å finne inspirasjon til romanen «Byrået».

SÅPE: «Byrået» er en av de første såpeoperaene i romanform, mener forfatter Kristian Fjellanger. Foto: Forlaget Manifest
SÅPE: «Byrået» er en av de første såpeoperaene i romanform, mener forfatter Kristian Fjellanger. Foto: Forlaget Manifest Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hei, Kristian! Du er aktuell med romanen «Byrået», ikke tilknyttet den franske spionserien. Gi meg trettisekunders-pitchen!

- Dette er en av de første såpeoperaene i bokform. For meg, som har jobba i både kommunikasjonsbransjen og i politikken, var det naturlige steder å la handlingen utspille seg. I Norge blir det jo mye nærere. Det var utgangspunktet. Jeg ville lage en vill fortelling. Det er en såpeopera, og alt handler om penger, makt og hevn. Og mageregulerende middel.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer