Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alt klart for stjernekrig til høsten

Neste «Star Wars»-spill har fått dato.

(Dagbladet.no): LucasArts har i en årrekke pumpet ut «Star Wars»-spill av varierende kvalitet. De har ikke tenkt å slutte med «Star Wars»-spillene - men denne gangen er forventningene litt høyere enn normalt.

Med «Star Wars: The Force Unleashed» har nemlig LucasArts tatt seg selv i nakken og forsøkt å tenke nytt. Kombinert med maskinkraften de kan og har utnyttet i de nye spillkonsollene er utsiktene gode.

I spillet følger du Darth Vaders hemmelige lærling i tidsgapet mellom episode nummer III og IV, og mye av sagaens hull vil bli forklart - det hele velsignet av George Lucas selv.

Denne lærlingen er allerede på «feil side» av «kraften», og trenger dermed ikke ta hensyn til jedienes bekymring for å utnytte den til sitt fulle. Med helt nye fysikk- og oppførselsmotorer ser det hele temmelig tøft ut.

I dag kan utgiver Activision avsløre når stjernekrigen fortsetter. Den 19. september slippes spillet i Norge, noen dager etter lanseringen i USA, Asia og Australia.

Spillet er i første rekke utviklet til PlayStation 3 og Xbox 360, men det vil samtidig gis ut egne versjoner til PlayStation 2, Wii, Nintendo DS og PSP.

Dagbladet.no var nylig på besøk i LucasArts\' hovedkvarter i San Francisco, der vi fikk oppleve spillet samt møte skaperne. Les mer om dette på Dagbladet.no i den nærmeste tiden!

image: Alt klart for stjernekrig til høsten
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media