Alt var bedre før

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En absolutt betingelse for å kjøpe dette spillet nå, er at du ikke spilte PC-versjonen da den kom ut for halvannet år siden.

Den gang var det et glimrende tredjepersons actionspill fra de harde 30-åra i USA, pakket inn i så flott grafikk som man kunne få på en PC.

Det vi har å gjøre med nå, er det samme innholdet, bare presentert på en dårligere måte. «Mafia» på konsoll er likevel et ålreit spill, med en engasjerende historie om taxisjåføren Tommy Angelo som jobber seg oppover i gangsterrekkene.

Du får fortsatt banke livskiten ut av folk med balltre, kjøre racerbil i bygatene, og i det hele tatt romstere i den fiktive Chicago-aktige byen Lost Heaven- tett bundet opp mot den linære historien.

Men etter å ha spilt gjennom PC-versjonen, er det frustrerende å ofte måtte finne seg i grimme innlastingstider på over halvminuttet, dramatisk nedstrippet grafikk, og altfor mye bykjøring (Det gikk greit på PC, ettersom man ble forbløffet over bybildet - her er det bare irriterende).

Har du en kapabel PC, kjøper du heller «Mafia» til en billig penge.

Har du ikke, er konsollversjonene altså vel verdt en titt, om du har tålmodighet nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.