Alternativ GP-feiring

Ryktene går. Se og Hør skal ikke, tradisjonen tro, arrangere årets Grand Prix-fest. Til det er det altfor få og små kjendiser som deltar i den norske finalen førstkommende lørdag.

NRK har forsøkt å justere årets GP-finale og latt yngre, og mer ukjente, krefter slippe til. Dinosaurene er med andre ord i mindretall. Bare Bettan er igjen fra ønskelista til Se og Hør.

I et normalt Grand Prix-år ville Se og Hør og den norske finalen vært to sider av samme sak. Når festen var over, gjerne ti sider av samme sak. Men ikke denne gangen. Hvem gidder spandere Dom Perignon for å ta bilder av Ulf Risnæs og Kyrre Fritzner?

Nei, Kjendis-Norge er ikke det samme som før. Og som plaster på GP-såret, har Skråblikk laget listen over artister som ville fått Knut Haavik til å vrenge spanderbuksene: Låt nr. 1: Kirsti Sparboe «Oj, oj, oj så full jeg skal bli» Låt nr. 2: Rune Rudberg «Nå skal vi skilles, Susanne» Låt nr. 3: Susanne Lundeng «Aldri i livet!» Låt nr. 4: Nora Brockstedt «Rai! Rai!» Låt nr. 5: Bjørn Eidsvåg «Jeg vil blåse blå ballong» Låt nr. 6: Ingeborg Sørensen «Røkke, Jahre og I» Låt nr. 7: Mona Høiness «Dum og deilig» Låt nr. 8: Mia Gundersen «Nok turn» Låt nr. 9: Jan Eggum «La meg være dum»

Låt nr. 10: Finn Kalvik «Intet nytt under solen»

Men det faktum at do-re-mi-kameratene ikke skal delta i årets finale, legger ingen demper på fagbladets tilstelningsplaner.

Ifølge kilder Skråblikk har vært i kontakt med arrangerer nemlig Se og Hør en helt spesiell Grand Prix-fest i år: Gjestelista er oppført etter «husker du»-prinsippet, og alle de inviterte har klippekort i Se og Hør fra før.
Så kan Haavik skjenke champagne i fred mens det lyner i blitslamper og svette penner gjør eksklusive notater om hvem som går arm i arm. I Se og Hør er det nemlig fortsatt de gamle som er eldst. Og enn så lenge - takk for det.